Shield de aplicație mbed LCD grafic 128x32 accelerometru cu 3 axe

MBED-016.1 este un nou protector de aplicații mbed, conceput pentru a permite numărul maxim de experimente potențiale cu plăci de dezvoltare a factorului de formă Arduino, păstrând cât mai mult în comun cu placa de aplicație mbed.
Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
384,83 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2020-11-10
Cod produs:
CL1816
Adaugă la favorite0
Descriere
MBED-016.1 este un nou protector de aplicații mbed, conceput pentru a permite numărul maxim de experimente potențiale cu plăci de dezvoltare a factorului de formă Arduino, păstrând cât mai mult în comun cu placa de aplicație mbed. Deși există anteturi de 2 x 20 căi pentru mbed-ul pentru pinii de cablare din jumper off-board, este o platformă destul de bine încapsulată.
  • LCD grafic grafic de 128 x 32 pixeli
  • Joystick cu 5 căi
  • 2 x potențiometre
  • Difuzor, conectat PWM
  • 3 Axe + / 1 accelerometru 1,5 g
  • LED RGB, conectat PWM
  • Senzor de temperatura

 

 
Detalii produs
CL1816

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare