Categorii

Placă dezvoltare Arduino Micro A100053

Placa de dezvoltare Arduino Micro se bazează pe microcontrolerul ATmega32u4.
Arduino Original
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
152,65 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2636
Adaugă la favorite0
Descriere
Placa de dezvoltare Arduino Micro se bazează pe microcontrolerul ATmega32u4. ATmega32u4 este un microcontroller AVR RISC bazat pe 8 biți, care dispune de memorie flash de 32KB, 2.5KB SRAM, 1KB EEPROM, dispozitiv USB 2.0 cu viteză maximă / viteză mică, convertor de 10 bit A până la D și interfață JTAG pentru debugul de cip. Placa conține tot ce este necesar pentru a susține microcontrolerul, pur și simplu conectați-l la un computer cu un cablu micro USB pentru a începe. Are un factor de formă care îi permite să fie plasat cu ușurință pe o pană. Micro-ul este similar cu Arduino Leonardo prin faptul că ATmega32u4 a încorporat comunicarea USB, eliminând nevoia unui procesor secundar. Acest lucru permite micro-ului să apară pe un computer conectat sub formă de mouse și tastatură, în plus față de un port serial / COM virtual (CDC). Are și alte implicații asupra comportamentului consiliului de administrație. Arduino Micro poate fi alimentat prin intermediul conexiunii micro USB sau cu o sursă de alimentare externă. Sursa de alimentare este selectată automat.
  • Oscilator de cristal de 16 MHz
  • Antetul ICSP
  • Butonul de resetare
  • Conexiune micro USB
  • 20 de pini de intrare / ieșire digitali (dintre care 7 pot fi folosiți ca ieșiri PWM și 12 ca intrări analogice)
  • Tensiunea de intrare (recomandată) variază între 7V și 12V
  • Tensiunea de intrare (limită) variază între 6V și 20V
  • 32KB memorie flash din care 4KB utilizate de către bootloader
  • 2.5KB SRAM
  • 1KB EEPROM
:
Atmel
:
8bit
:
ATmega
:
AVR
:
ATmega32U4
:
Placă dezvoltare ATmega32U4 MCU
Detalii produs
CL2636

Fișă produs

Compatibilitate
Arduino Original
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare