Categorii

Placa de dezvoltare A71CH Plug and Trust Secure Element

Kit complet de dezvoltare pentru elementul sigur A71CH plug & trust care permite dezvoltarea rapidă și ușoară a aplicațiilor IoT sigure.
Compatibil Arduino
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
295,52 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1820
Adaugă la favorite0
Descriere
Kit complet de dezvoltare pentru elementul sigur A71CH plug & trust care permite dezvoltarea rapidă și ușoară a aplicațiilor IoT sigure. Acesta conține o placă A71CH-miniPCB conectată la o placă compatibilă Arduino-R3 prin intermediul conectorilor cu bandă 4 pin mascul / femeie I2C. Există, de asemenea, opțiunea de a conecta și testa un dispozitiv de autentificare securizat A1006 (conținut în OM13589) la același bus I2C. Setul este compatibil cu orice placă de dezvoltare NXP MCU / MPU cu antet compatibil Arduino, inclusiv multe plăci i.MX, Kinetis și LPC.
  • Plug and play ușor de miniPCB A71CH pe adaptorul compatibil Arduino-R3
  • Dezvoltarea ușoară a aplicațiilor IoT folosind API-ul A71CH și exemple MCUxpresso disponibile
  • Activarea este completată de asistența disponibilă pentru Open-SSL și mai multe servicii cloud
:
NXP
:
A71CH
:
A71CH Plug and Trust Secure Element
:
Kit de dezvoltare A71CH
Detalii produs
CL1820

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare