Formular Retur

Acasa -> Formular Retur

Pentru a returna un produs vă rugăm să completați formularul alăturat

Înainte de a returna un produs vă recomandăm să consultați politica de retur. Vă reamintim câteva dintre obligații:


Obligatiile ce revin Thecon SRL

Rambursarea integrală a sumelor primite ca plată, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată şi în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului. Rambursarea sumelor se va face folosind aceleași modalități de plată rezonabil aplicabile (în cazul plății numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer în cont bancar transmis neechivoc de consumator). THECON SRL nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de profesionist.


Obligațiile ce revin consumatorului

Produsele sunt înmânate către Thecon SRL personal sau predate unei persoane autorizate ( curier desemnat ) fără întârziere nejustificată și în decurs de maxim 14 zile de la anunțarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suportă costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

Trimiterea coletului

Lucrăm cu firmele de curierat ca pe viitor să vină la dumneavoastră să ridice coletul returnat, dar până la implementarea acestei funcționalități, dumneavoastră va trebui să trimiteți coletul către noi cu ce firmă de curierat doriți, la adresa:

Galați, Aleea Lalelelor, Nr 10

Cod poștal : 800261

Telefon: 0376448058

Formular de retur

În cazul în care doriți returnarea unor produse, contravaloarea transportului către noi este suportată de către dumneavoastră. Excepție fac cazurile în care produsele sunt returnate pe garanție și atunci transportul este suportat de către Clește.ro . În cazul în care selectați plata transportului la Clește.ro, dar aceasta trebuia suportată de către dumneavoastră, se va scădea din suma rambursată.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare