Puteți achita comenzile în rate fără dobândă, iar în funcție de banca emitentă a cardului de cumpărături, puteți opta de la 2 rate până la 12 rate. Găsiți mai jos ratele disponibile pentru fiecare bancă în parte.Rate fara dobanda

Dacă ați ales metoda de plată cu cardul în rate fără dobândă, este necesar să completați informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. Sunt valide plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro). Plățile șe efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiile on-line, același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată la nici un moment de timp, pe serverele magazinului Clește.ro sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce iți doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 2,3,4,5 sau 6 RATE fără dobândă.

Sunt incluse în programul STAR Card, cardurile de cumpărături:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR, aplică aici și plățile online devin mai simple ca oricând. Ai rate fără dobândă, perioadă de grație de până la 56 de zile, plăți sigure pe internet și comision zero la toate cumpărăturile.

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 

0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

Prin card de credit emis de BCR

E ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fără dobândă și reduceri la comercianții parteneri!

Plătește prin cardul tău de credit BCR pe Cleste.ro și beneficiezi de ofertă standard de 2-12 rate fără dobândă!

Cine poate plăti în rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

• BUN DE PLATĂ Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

• BUN DE PLATĂ Gold MasterCard sau Visa

• MasterCard GOLD EUR

• EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă selectati opțiunea de plata "Card (Euplatesc)", introduceti datele cardului BCR și numărul de rate dorit. Plățile online sunt procesate direct de către BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei și tu cardul BUN DE PLATĂ de la BCR? 

•  Aplica acum pe www.bcr.ro sau

•  Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de către un operator bancar sau

•  Apelează gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumpăraturi!

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uită de timpul petrecut în trafic sș de aglomerația din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viață direct din confortul casei tale, cu doar un click :

- alegi produsele dorite

-  alegi opțiunea de plată potrivită nevoilor tale și plătesti rapid și în deplină siguranță : 

  • plata cu perioada de grație de până la 47 de zile: 0% dobândă pe parcursul perioadei de grație, 0% comision pentru tranzacția efectuată.
  • plata în rate cu 0% dobândă, alegând durata de rambursare potrivită bugetului tău și beneficiind de 0% comision pentru tranzacția efectuată.

Consultă detalii complete despre cardurile BRD Finance participante și opțiunile de plată, precum și exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Prin card de credit emis de Alpha Bank

Ai opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de credit în lei emise de bancă să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliați acestui serviciu.

Confortabil - Tot ce trebuie să faci este să selectezi numărul de rate în care dorești să rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzacția se va efectua în numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuării plății;

Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor, împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobânda de 0%

Flexibil - Poți alege plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card.

Accesibil - Ești liber să folosești oricând plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine.

Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar îți va arată de fiecare dată ce rată trebuie sa plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de platit.

Promoțiile oferite de fiecare bancă în parte pot suferi modificări, iar Clește.ro nu se angajează să notifice utilizatorii săi despre eventualele modificări ale acestora.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare