Accesorii Raspberry Pi

În această categorie veți găsi carcase pentru sistemele Raspberry Pi, ce vor da o notă de eleganță proiectelor dumneavoastră, dar nu în ultimul rând vor ajuta la protecția împotriva loviturilor și prafului.

La fel ca un calculator obișnuit, și pentru un Raspberry Pi este obligatoriu să achiziționați o carcasă de protecție. Din cauza componentelor sensibile, dar foarte importante, un Raspberry Pi nu trebuie să sufere lovituri, șocuri sau daune grave. Acest lucru ar putea duce la deteriorarea plăcii, iar proiectul dumneavoastră ar putea avea de suferit.

Accesorii Raspberry Pi: În gama de accesorii disponibile pentru categoria de plăci de dezvoltare Raspberry Pi, sunt incluse module de urmărire, senzori de temperatură, carcase de protecție, plăci de expansiune compatibile, module GPS, plăci de prototipare și multe alte accesorii secundare perfecte pentru a-ți personaliza proiectul.

Accesorii Raspberry Pi vor fi mereu componentele care vor da culoare proiectului tău și vor face din invențiile tale adevărate dispozitive performante.

Citește mai mult

82 Articol(e)

per pagina

82 Articol(e)

per pagina