Modul de urmărire gesturi Flick HAT

Flick HAT este un modul de urmărire gesturi care vă permite să controlați Raspberry Pi Zero folosind atingeri, gesturi sau mișcări.

Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
98,73 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL511
Adaugă la favorite0
Descriere

Flick HAT este un modul de urmărire gesturi care vă permite să controlați Raspberry Pi Zero folosind atingeri, gesturi sau mișcări. Integrată în proiectul dvs. Raspberry Pi, vă permite să îl controlați în mai multe moduri și vă oferă funcții de conectare și redare pentru lucruri la fel de diverse precum controlul unui computer, al unui televizor, al unui sistem muzical și multe altele. Flick utilizează tehnologia care permite PCB-ului să vă detecteze gesturile de până la 15 cm.

 

Caracteristici tehnice:

  • Compatibil cu Raspberry Pi Zero
  • Funcționează cu Raspberry Pi Zero, Raspberry Pi Zero Wireless și plăci compatibile cu 40 de pini GPIO
  • Detectarea gesturilor până la 15cm
  • Senzor tap & touch
  • Comunica cu Raspberry Pi prin I2C
  • Asamblare simplă, fară lipire

 

Datasheet

Detalii produs
CL511

Fișă produs

Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare