Categorii

Placa de dezvoltare,Modul BLE PSoC 4 CY8CKIT-142

Kit-ul BLE Pioneer permite clienților să evalueze și să dezvolte proiecte BLE folosind dispozitivele PSoC 4 BLE și PRoC BLE (programabile pe radio).
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
331,22 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2178
Adaugă la favorite1
Descriere
Kit-ul BLE Pioneer permite clienților să evalueze și să dezvolte proiecte BLE folosind dispozitivele PSoC 4 BLE și PRoC BLE (programabile pe radio). Bluetooth SMART sau Bluetooth Low Energy (BLE) este un protocol de comunicare cu caracteristici complete, stratificate, care include un radio de 2,4 GHz, un strat de legătură și un strat de aplicație. Cu toate acestea, nu este necesar să înțelegeți protocolul complex pentru a implementa proiectele dvs. folosind PSoC 4 BLE sau PRoC BLE. Soluția Cypress BLE, care include dispozitivul, componenta BLE și stiva de firmware BLE vor avea grijă de dumneavoastră. Stiva de firmware Cypress BLE nu este gratuită. Setul BLE Pioneer oferă compatibilitate cu amprenta cu shieldurilor Arduino, precum și cardurile fiice Digilent Pmod cu 6 pini. În plus, kitul dispune de un glisor CapSense, un LED RGB, un comutator buton, un programator / debugger de bord și blocul de funcții USB-UART / I2C (KitProg), un suport pentru baterii pentru celule monede și un Cypress F-RAM. Setul BLE Pioneer acceptă 1,9 V, 3 V, 3.
:
Chiparos
:
CY8C4247LQI-BL483, CYBL10563-56LQXI
:
Comunicare & Networking
:
Bluetooth
:
Plăci de bază BLE, modulul PRoC BLE, Cyntmart USB Dongle, cablu USB A până la Mini-B, 4 fire jumper,monedă celulă
Detalii produs
CL2178

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare