Placă tip modul tinyTILE

tinyTILE este o placă pe bază de module Intel Curie, o adaptare miniaturizată a plăcii Arduino / Genuino 101, cu o dimensiune de aproximativ 35 x 26 mm.

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
197,75 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL1234
Adaugă la favorite0
Descriere

tinyTILE este o placă pe bază de module Intel Curie, o adaptare miniaturizată a plăcii Arduino / Genuino 101, cu o dimensiune de aproximativ 35 x 26 mm. Ca atare, acesta poate fi codat și programat folosind fie IDE Arduino, fie software-ul propriu Intel - Intel Curie Open Developer Kit (CODK). Minusculele părți laterale ale plăcii sunt plane, cu o mulțime de puncte de testare care asigură accesul la aproape toate Curie IO. Găurile sunt nepopulate pentru a permite conexiuni ușoare la circuitele utilizatorului. Modulul Curie este un modul de calcul cu putere redusă care este dotat cu senzori de mișcare, BLE, încărcare a bateriei și capacități de potrivire a modelului pentru analiza optimizată a datelor senzorilor. Aceasta permite identificarea rapidă și ușoară a acțiunilor și mișcărilor. Este o soluție completă de consum redus, destinată utilizării dispozitivelor purtabile și produselor de larg consum și industriale. Modulul Intel Curie oferă funcții ideale pentru aplicații „mereu pornite”, cum ar fi social media, sport și activități de fitness.

Caracteristici tehnice:

  • Micro-controler Intel Quark de 32 de biți cu putere redusă
  • Memorie flash de 384kB
  • 80kB SRAM
  • Nucleu de senzor DSP integrat de mare putere și tehnologie de potrivire a modelelor
  • Bluetooth Low Energy (BLE)
  • Senzor combo cu 6 axe cu accelerometru și giroscop
Detalii produs
CL1234

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare