Categorii

Placa dezvoltare LilyPad ATmega328P

Placa de dezvoltare LilyPad Arduino 328 este un microcontroler Arduino proiectat pentru a fi ușor integrat în e-textile și proiecte care pot fi purtate
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
56,35 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL279
Adaugă la favorite1
Descriere

Placa de dezvoltare LilyPad Arduino 328 este un microcontroler Arduino proiectat pentru a fi ușor integrat în e-textile și proiecte care pot fi purtate. Oferă aceeași funcționalitate pe care o găsiți și în alte plăci Arduino, într-un pachet ușor, rotund, proiectat să minimizeze profilul, cu urechi largi care pot fi cusute cu ață conductoare.

LilyPad Arduino are la bază cip-ul ATmega328 cu bootloaderul Arduino și un număr minim de componente externe care îl păstrează la fel de mic (și cât mai simplu) posibil. Această placă va rula de la 2V la 5V și oferă găuri mari de prindere care facilitează coaserea și conectarea. Fiecare dintre aceste știfturi, cu excepția (+) și (-), poate controla un dispozitiv de intrare sau ieșire atașat (cum ar fi o lumină, un motor sau un comutator).

Sunt disponibile diverse placi de intrare, ieșire, putere și senzori. Sunt chiar și lavabile!

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune alimentare: 2.7 - 5.5 V
  • Pini digitali I/O: 14
  • Canale PWM: 6
  • Canale intrare analog: 6
  • Curent pe pin: 40mA
  • Memorie Flash: 16KB (dintre care 2KB sunt folosiți de bootloader)
  • SRAM: 1 KB
  • EEPROM: 512 biți
  • Viteză procesor: 8 MHz

Detalii produs
CL279

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare