Dynamic Sales

Categorii

Vezi si alte recomandari

Placa dezvoltare WeMos D1 R2 WiFi

Placa de dezvoltare WeMos D1 R2 WiFi este bazată pe un microcontroller ESP8266 fără fir cu un Wi-Fi 802.11 compatibilă cu IDE-ul Arduino.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
28,92 RON (inclusiv TVA) 35,01 RON Pret promotional valabil in perioada 01.06.2024 - 31.07.2024
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL400
Adaugă la favorite22
Descriere

Placa de dezvoltare WeMos D1 R2 WiFi este bazată pe un microcontroller  ESP8266 fără fir cu un Wi-Fi 802.11 compatibilă cu IDE-ul Arduino. Structura acestei placi se bazează pe un design hardware standard Arduino cu proporții similare cu Arduino Uno și Leonardo.

Placa de dezvoltare include, de asemenea, o interfață USB de tip CH340, care îi permite să fie conectată și programată direct de pe computer și care necesită doar un cablu micro USB comun - nu este necesar niciun echipament de interfață suplimentar sau configurare.

Iată câteva dintre utilizările comune ale acestui produs:

 1. Dezvoltarea de aplicații IoT: WeMos D1 R2 WiFi este ideală pentru a dezvolta proiecte IoT, cum ar fi sisteme de monitorizare a mediului, termostate inteligente, camere de supraveghere, senzori de mediu și multe altele. Cu conectivitatea WiFi integrată, dispozitivul poate comunica cu servere sau alte dispozitive prin Internet.
 2. Controlul dispozitivelor de acasă: Puteți utiliza placa WeMos pentru a controla dispozitive casnice cum ar fi luminile, prizele, ușile de garaj sau sistemul de încălzire, permițându-vă să le controlați de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile sau a unui server web.
 3. Dezvoltarea de prototipuri: Placa WeMos D1 R2 este un instrument excelent pentru dezvoltarea rapidă a prototipurilor. Puteți să creați și să testați idei de proiecte fără a fi necesară construcția unui hardware personalizat.
 4. Automatizarea industrială: Această placă poate fi folosită și în aplicații industriale pentru a monitoriza și controla diverse procese sau dispozitive.
 5. Proiecte de robotică: WeMos D1 R2 WiFi poate fi utilizată pentru a controla roboți și vehicule autonome, permițându-le să comunice cu alte dispozitive și să efectueze sarcini complexe.

Caracteristici tehnice:

 • Micro USB
 • Compatibil cu Arduino
 • Microprocesor: ESP - 8266EX
 • Voltaj: 3.3 V
 • Frecvența: 80 MHz / 160 MHz
 • Memorie Flash: 4 Mb
 • Dimensiune: 68.6 mm x 53.4 mm
 • Greutate: 25 g
 • Toate intrările / ieșirile funcționează la 3.3V
Detalii produs
CL400

Fișă produs

Frecventa
80 MHz / 160 MHz
Usb-port
Da
Voltaj
3.3 V
Greutate (g)
25
Memorie Flash
4MB
Compatibil
Arduino
Microprocesor
ESP - 8266EX
Pret la cantitate
1
Taguri

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare