Categorii

Raspberry Pi Compute Module 3 Lite

Raspberry Pi Compute Module 3 Lite (CM3L) este un sistem DDR2-SODIMM-compatibil mecanic pe un modul (SoMs) care conține procesor, memorie și circuite de alimentare de susținere. 

333
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
190,50 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1699
Adaugă la favorite0
Descriere

Raspberry Pi Compute Module 3 Lite (CM3L) este un sistem DDR2-SODIMM-compatibil mecanic pe un modul (SoMs) care conține procesor, memorie și circuite de alimentare de susținere. Acest modul permite unui proiectant să utilizeze stivă hardware și software Raspberry Pi în propriile sisteme personalizate și factori de formă. În plus, acest modul are o interfață IO în plus față de ceea ce este disponibil pe plăcile A / B model Raspberry Pi care deschid mai multe opțiuni pentru proiectant. Compute Module 3 Lite conține următoarele componente cuprinse într-un design SODIMM de 200 de pini:

  • Procesor Broadcom BCM2837
  • 1Gbyte LPDDR2 RAM
  • 35µ Pinii I / O placați cu aur dur
Detalii produs
CL1699

Fișă produs

Compatibilitate
333
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare