Categorii

Kit Platforma Dezvoltare PSoC 4

CY8CKIT-042 este un kit PSoC 4 Pioneer conceput ca un kit de dezvoltare ușor de utilizat și ieftin, prezentând flexibilitatea unică a arhitecturii PSoC 4.

Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
219,13 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL972
Adaugă la favorite0
Descriere

CY8CKIT-042 este un kit PSoC 4 Pioneer conceput ca un kit de dezvoltare ușor de utilizat și ieftin, prezentând flexibilitatea unică a arhitecturii PSoC 4. Kitul se bazează pe familia de dispozitive PSoC 4200, oferind o platformă programabilă pentru o gamă largă de aplicații încorporate. PSoC 4 este o platformă scalabilă și reconfigurabilă pentru o familie de controlere de sistem încorporate programabile cu semnal mixt, cu procesor ARM Cortex-M0. Combină blocuri analogice și digitale programabile și reconfigurabile cu rutare automată flexibilă. Proiectat pentru flexibilitate, acest kit oferă compatibilitatea amprentei cu mai multe scuturi Arduino. Acest kit are o prevedere pentru a umple un antet suplimentar pentru a sprijini modulele periferice Digilent Pmod. În plus, placa conține un glisor CapSense, un LED RGB, un buton de comutare cu buton, un programator USB integrat, un antet de programare și depanare și poduri USB UART / I2C. Acest kit suportă tensiuni de alimentare de 5V sau 3,3V.

  • PSoC 4 un PSoC bazat pe ARM
  • PSoC 5LP programator și depanator
  • Sistem de alimentare electrică
  • Interfețe de programare
  • Anteturi compatibile Arduino
  • Antet compatibil Digilent Pmod
  • PSoC 5LP GPIO header
  • Capsul CapSense
  • LED-uri de bord Pioneer
  • Butoane de apăsare (butoane de resetare și de utilizator)
Detalii produs
CL972

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa
Tip produs
Placa dezvoltare
Nivel dificultate
Mediu
10_FEATURE_Zona Amplasare
-
-
-

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare