Categorii

Kitul de conectare wireless mesh XBee ZigBee

Acest kit oferă o modalitate excelentă de a învăța cum să utilizați modulele Digi XBee RF pentru conectivitatea dispozitivelor și rețelele bazate pe ZigBee.

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
681,16 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1009
Adaugă la favorite0
Descriere

Acest kit oferă o modalitate excelentă de a învăța cum să utilizați modulele Digi XBee RF pentru conectivitatea dispozitivelor și rețelele bazate pe ZigBee. Modulele XBee și XBee-PRO® ZigBee sunt ideale pentru aplicații pe piețele de energie și de control, unde timpul  și fiabilitatea sunt critice. Intervalul este extins prin faptul că permite ca datele să urce de la nod la nod și fiabilitatea este mărită prin auto-vindecare, capacitatea de a crea căi alternative atunci când un nod eșuează sau o conexiune este pierdută.ZigBee este unul dintre cele mai populare protocoale de retea mesh, special conceput pentru aplicatii cu rata redusa de date si cu putere redusa. Inginerii de hardware și software, tehnologii corporative sau educatori și studenții pot afla rapid despre tehnologia ZigBee prin exemple practice în kit, utilizând modulele Digi XBee ZigBee.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Oferă o modalitate directă de a învăța cum să utilizați modulele XBee RF pentru conectivitatea dispozitivelor / rețelele mesh
  • Temperatura de operare: -40ºC la + 85ºC
  • Pini digitali I / O 15
  • Protocol ZigBee PRO 2007, HA-Ready cu suport pentru legare / multicasting
  • Criptare: AES pe 128 de biți
  • Tensiunea de intrare: 2.1 - 3.6V
  • Interfață: UART, SPI
  • Frecvență bandă: ISM 2,4 GHz
Detalii produs
CL1009

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare