Categorii

Robot mBot Explorer Kit

mBot este un robot de educație STEAM pentru începători, ceea ce face ca învățarea și învățarea programării robotului să fie simplă și distractivă.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 9 zile
Zona Import: Europa
715,00 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 99 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL2100-1
Adaugă la favorite1
Descriere

mBot este un robot de educație STEAM pentru începători, ceea ce face ca învățarea și învățarea programării robotului să fie simplă și distractivă. Cu doar o șurubelniță, instrucțiunile și un program de studiu, copiii pot construi de la zero un robot și vor experimenta bucuriile creației hands-on. Pe măsură ce înainteză, vor învăța despre o varietate de mașini robotizate și piese electronice, vor lua legătura cu elementele fundamentale ale programării bazate pe blocuri și își vor dezvolta abilitățile logice de gândire și design.

mBot este un coleg de joacă educativ pentru copiii care învață să construiască și să programeze și un excelent ajutor educațional pentru profesori. mBot îi determină pe copii să-și folosească atât mâinile cât și creierul, încurajându-i să-și exercite abilitățile interdisciplinare, permițându-le în același timp, distracția nesfârșită a creației.

mBot are 4 porturi de expansiune și se poate conecta la peste 100 de tipuri de module electronice. Copiii pot utiliza o varietate de pachete suplimentare și mai mult de 500 de piese pe Platforma Maker's pentru a construi o varietate de forme imaginative. În timpul construcției, vor învăța despre principiile electronicii și mecanicii și vor pune bazele înțelegerii roboților. mBot este, de asemenea, compatibil cu piesele LEGO, ceea ce înseamnă că jocul poate continua să crească în timp.

Manual Utilizator

Caracteristici tehnice:

  • Software și programare: mBlock pentru Mac, Windows, iPad mBlockly, Arduino IDE
  • Microcontroller bazat pe Arduino Uno
  • Alimentare: baterie litiu de 3,7 V cu încărcător de bord sau 4 x 1,5V baterii AA (neincluse)
  • Comunicare wireless: Bluetooth
  • Dimensiuni: 17 x 13 x 9 cm
  • Greutate: 1.034 kg
  • Culoare: albastru

Asamblarea Robotului:


Detalii produs
CL2100-1

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:
Produse asemănătoare
Fără iteme

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare