Categorii

Kit Instrumente Gravare GG12

GG 12 KOMPLETTSET este un kit complet de start cu un motor CC puternic, silențios și cu durată lungă de acțiune.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
386,06 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1060
Adaugă la favorite0
Descriere

GG 12 KOMPLETTSET este un kit complet de start cu un motor CC puternic, silențios și cu durată lungă de acțiune. Acesta include broșura de instrucțiuni, precum și biții necesari, cum ar fi biti de diamant de 1 și 1.8 mm cu capul sferic pentru gravarea și lucrul în linie, bilele de șlefuit din carbură de siliciu, atât în formă conică, cât și în formă de glonț pentru glazura, forma cilindrică pentru șlefuire și gravare. Acesta include suport de biți utilizabil pentru menținerea biților MICROMOT rotativi.

Detalii produs
CL1060

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare