Categorii

Kit Senzor 315 EnOcean

Kitul SENSOR KIT-315 este un set de senzori EnOcean care funcționează la frecvența de 315 MHz, utilizat cu plăcile Raspberry Pi și EnOcean Pi.

Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
368,35 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1059
Adaugă la favorite0
Descriere

Kitul SENSOR KIT-315 este un set de senzori EnOcean care funcționează la frecvența de 315 MHz, utilizat cu plăcile Raspberry Pi și EnOcean Pi. Nu sunt necesare cabluri pentru comutarea luminilor, controlul jaluzelelor și obținerea informațiilor senzorilor, inclusiv detectarea temperaturii, umidității sau prezenței. Senzorii și dispozitivele de acționare pot comunica direct între ele sau pot fi controlate printr-un server smart home inteligent. Setul de senzori EnOcean dispune de un set de 3 senzori wireless, cum ar fi butonul PTM210, senzorul de temperatură STM320 și senzorul de temperatură STM330. PTM210 este un modul de comutare fără baterii, care permite realizarea unor comutatoare rocker sau telecomenzi foarte subțire pe perete. Modulul STM330 cu senzor de temperatură pentru recuperarea energiei cu modul de transmițător RF cu putere redusă optimizat pentru realizarea senzorilor de temperatură fără fir și fără întreținere. Modulul transmițător de contact cu magnet STM320 este dotat cu transmițător RF cu putere redusă pentru a permite realizarea senzorului de contact magnetic fără fir.

  • Frecvența de 315 MHz pentru Asia, cu excepția Chinei
  • Modul senzor wireless cu antenă încorporată
  • Soluție ideală de recoltare a energiei
  • Modul de comutare cu împingere fără baterie pentru baterii
  • Senzori de temperatură și reed cu celule solare
  • Suportă modulul suplimentar de senzor de umiditate
  • Auto-alimentat, fără întreținereDetalii produs
CL1059

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare