Categorii

Kitul de conectare wireless XBee ZigBee

XKB2-A2T-WWC de la Digi International este un kit de conectivitate wireless cu modulele XBee S2C 802.15.4. Acesta oferă o modalitate practică de a învăța cum să utilizați modulele RF XBee pentru conectivitatea dispozitivelor și pentru conectarea la senzori.

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
553,35 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1008
Adaugă la favorite0
Descriere

XKB2-A2T-WWC de la Digi International este un kit de conectivitate wireless cu modulele XBee S2C 802.15.4. Acesta oferă o modalitate practică de a învăța cum să utilizați modulele RF XBee pentru conectivitatea dispozitivelor și pentru conectarea la senzori. Începând cu exemple foarte simple, utilizatorul primește îndrumări pas cu pas în asamblarea componentelor kitului pentru a crea comunicații wireless fiabile, sisteme de control și rețele de detectare cu o durată de viață incredibilă a bateriei și o securitate robustă. Kitul este conceput pentru ingineri hardware / software, educatori, studenți și chiar inventatori tineri pentru a începe cu lumea XBee. Modulele XBee 802.15.4 sunt soluții integrate care asigură conectivitate wireless la dispozitive. Aceste module utilizează protocolul IEEE 802.15.4 pentru o rețea rapidă. Acestea sunt concepute pentru aplicații de mare viteză care necesită o latență scăzută și un timp de comunicare previzibil. 

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Chipset transceiver Silicon Labs EM357 SoC 
  • RF 250 Kbps, viteză de transmisie de până la 1 Mbps
  • Upgrade-uri de firmware prin UART, SPI
  • Bandă de frecvență ISM 2.4GHz
  • Migrabil la protocoalele DigiMesh și ZigBee PRO și invers
  • (4) intrări ADC 10bit
  • 15 intrări / ieșiri digitale, criptare AES 128bit
  • Temperatura de funcționare variază de la -40 ° C la + 85 ° C
Detalii produs
CL1008

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare