Categorii

Kit dezvoltare IoT mangOH

Acesta este conceput special pentru aplicațiile celulare activate IoT. MangOH Green oferă un senzor pentru platforma cloud pentru idei de prototipare rapidă și obținerea rapidă a producției. 

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.150,75 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1010
Adaugă la favorite0
Descriere

Acesta este conceput special pentru aplicațiile celulare activate IoT. MangOH Green oferă un senzor pentru platforma cloud pentru idei de prototipare rapidă și obținerea rapidă a producției. Noul hardware deschis va facilita dezvoltarea produselor industriale cu componente verificate, software open source, licență pentru afaceri. Are biblioteci încorporate pentru a conecta orice placa Arduino la serviciul de gestionare a cloud-ului. Acest kit de pornire asigură detectarea automată a conectorilor IoT pentru a încărca driverele și aplicațiile. Acest kit de pornire asigură detectarea automată a conectorilor IoT pentru a încărca driverele și aplicațiile.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • 3 sloturi pentru conectori IoT QSFP
  • 2 conectori CF3 pentru procesoare de aplicații și module wireless
  • Conectorul Arduino
  • 1 USB 2.0 micro, 1 RS232 / serial, 1 RJ45 / Ethernet, 1 mufă audio
  • Slot pentru card micro SD
  • Accelerometru și giroscop
  • Slot baterie pentru aplicații wireless
  • Legato Linux pentru dezvoltarea aplicațiilor, servicii cloud AirVantage
Detalii produs
CL1010

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare