Categorii

Placă ADIS16209 Inclinometru digital cu axă dublă și accelerometru

ADIS16209 / PCBZ este un placa care oferă ADIS16209 și PCB de interfață pentru a simplifica procesul de prototipare în primele etape ale proiectării și evaluării sistemului. 
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
887,15 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2778
Adaugă la favorite0
Descriere
ADIS16209 / PCBZ este un placa care oferă ADIS16209 și PCB de interfață pentru a simplifica procesul de prototipare în primele etape ale proiectării și evaluării sistemului. ADIS16209 este o inclinometru digital de înaltă precizie, care se potrivește atât cu o singură axă (±180°) cât și cu o dublă axă (±90°) Tensiunea de alimentare standard (3,3 V) și interfața serială periferică (SPI) permit o integrare simplă în majoritatea proiectărilor de sisteme industriale. ADIS16209 este un inclinometru MEMS digital complet calibrat care acceptă toate comunicațiile digitale. Se află într-un pachet de 16 plumb, LGA, care minimizează spațiul plăcii, dar nu acceptă procesele tipice de lipire a prototipurilor. Interfața PCB oferă acces la ADIS16209CCCZ, folosind conectori duble, 12 pini, care acceptă sisteme standard de cabluri cu panglici și tehnici de conectare la mână.
  • Sistem de inclinometru în mod dublu
  • Precizie ridicată de 0,1 ° 
  • Date de înclinare digitală, rezoluție 0,025 ° 
  • Date de accelerație digitală, rezoluție de 0,244 mg
  • Domeniul de măsurare a accelerometrului de +/- 1,7g
  • Ieșire senzor digital de temperatură
  • Calibrare controlată digital de părtinire, rata probei, răspunsul la frecvență
  • Setări duble de alarmă cu limite de viteză / prag
  • Auto-test activat digital
  • Modul de putere redusă activat digital

Aplicații

Automatizări și control de procese, industriale, medicale, electronice de consum, securitate, detectare și instrumentare

:
Detectare - mișcare, vibrație, șoc
:
Dispozitive analogice
:
ADIS16209
:
Accelerometru cu axă dublă
:
Placă de evaluare ADIS16209
:
Seria ADIS16209
Detalii produs
CL2778

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare