Categorii

Placă dezvoltare VM800P35A-BK

VM800P35A-BK este un modul de dezvoltare cu afișaj LCD TFT de 3,5 inci, utilizat pentru dezvoltarea și demonstrarea funcționalității motorului video încorporat FT800, EVE.
Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
478,38 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2141
Adaugă la favorite0
Descriere
VM800P35A-BK este un modul de dezvoltare cu afișaj LCD TFT de 3,5 inci, utilizat pentru dezvoltarea și demonstrarea funcționalității motorului video încorporat FT800, EVE. Este conceput pentru a crea soluții HMI de calitate, cu funcții de afișare, audio și atingere. Modulul compatibil Arduino dispune de un chip pentru trei operațiuni într-o singură (afișare, audio și atingere) și interfața sa FT232R USB UART IC pentru programare și comunicații MCU, controlată de la un microcontroller ATMEGA328P încorporat care funcționează la 5V / 16MHz. Programarea și configurația se realizează cu ușurință prin intermediul IDE Arduino, folosind un încărcător pre-programat compatibil Arduino. Oferă un sistem de înaltă calitate, cu o lunetă elegantă, adaptată cu precizie, care oferă un senzor de panou tactil rezistiv și o placă de componente într-o carcasă robustă, din plastic. Suporta multe carduri fiice I / O sau scuturi pentru extinderea interfeței și controlului extern.
  • Rama fixată cu precizie în negru
  • Driver LED de iluminare de fundal
  • Amplificator de putere audio și micro difuzor
  • Port serial USB FT232R pentru actualizarea firmware-ului
  • Ceasul în timp real al bateriei susținut
  • LCD TFT cu rezoluție 320x240 cu panou tactil rezistiv
  • 2x conectori în miniatură Micro-Match pentru extindere card fiică
  • Alimentare 5V de la conector micro-USB sau baterie

Aplicații

Proiectare și dezvoltare industrială, comercială, încorporată

:
FTDI
:
FT800
:
Afişa
:
TFT LCD
:
Placă dezvoltare FT800
Detalii produs
CL2141

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare