Categorii

Placa de dezvoltare PICDEM MC LV

DM183021 este o placă de dezvoltare PICDEM MC LV care oferă o metodă rentabilă de evaluare și dezvoltare a aplicațiilor de control cu motor . 
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
857,01 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2684
Adaugă la favorite0
Descriere
DM183021 este o placă de dezvoltare PICDEM MC LV care oferă o metodă rentabilă de evaluare și dezvoltare a aplicațiilor de control cu motor . Placa suportă 28 de pini, microcontrolere PIC18F și controlere digitale de semnal dsPIC30F. Placa este capabilă să controleze motoare cu putere nominală de până la 48V și 2.2A. Această placă low cost are posibilitatea de a utiliza fie dispozitivele PIC18F2331 / 2431, fie dispozitivele dsPIC30F2010 / 3010 pentru control. Piesele de control ale motorului cu număr mare de pini, cum ar fi PIC18F1230 / 1330, pot fi de asemenea configurate cu plăci fiice. Placa de dezvoltare PICDEM MC LV este o placă compactă care conține un pod invertor de tensiune în 3 faze și circuite de control în jurul microcontrolerului. Placa este dotată cu un GUI gratuit, gata de utilizare MC. Utilizând MC-GUI, utilizatorul poate seta și / sau modifica cu ușurință parametrii motorului. Acest lucru ajută foarte mult utilizatorul în dezvoltarea de soluții de unități personalizate.
  • Interfață grafică de control a motorului
  • Podul invertor cu tensiune trifazată
  • Senzor de temperatură cu interfață I2C
  • Puncte de încercare pentru detectarea EMF a curentului motor și spate
  • Potențiometru de control al vitezei
  • Motor de joasă tensiune trifazat, 24V BLDC (opțional)
  • Alimentare externă 24V (opțional)
  • Nouă LED-uri, trei pentru indicarea stării generice și șase pentru indicarea PWM

Aplicații

Unitate și control motor, senzor și instrumentare

Cuprins

PICDEM MC LV Development Board, CD ROM.

:
Microchip
PIC18F, dsPIC30F
:
Bord
Detalii produs
CL2684

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare