Categorii

Placă de dezvoltare S2GO 3D Magnetic Sensor

3D S2GO este o placă de dezvoltare la prețuri accesibile echipată cu un senzor magnetic pentru măsurarea tridimensională combinat cu un procesor ARM Cortex -M0.
Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
200,28 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2154
Adaugă la favorite0
Descriere
3D S2GO este o placă de dezvoltare la prețuri accesibile echipată cu un senzor magnetic pentru măsurarea tridimensională combinat cu un procesor ARM Cortex -M0. Are un set complet de dispozitive de bord, inclusiv un depanator la bord. Puteți să vă construiți propria aplicație cu ajutorul senzorului 3D 3D 2GO. Potrivit pentru utilizare în aplicații industriale pentru consumatori.
  • TLV493D-A1B6 (senzor magnetic tridimensional)
  • XMC1100 (ARM Cortex -M0 bazat)
  • Debugger J-link lite de bord (realizat cu microcontroler XMC4200)
  • Power over USB (Micro USB), ESD și protecție de curent invers

Cuprins

Placă de dezvoltare 3D (EvalBoard) (o placă de circuit imprimat (PCB) gata de utilizare cu senzorul 3D), un magnet de sine stătător.

:
Senzor
:
Infineon
:
TLV493D-A1B6
:
Senzor magnetic
:
Placă Eval TLV493D-A1B6
Detalii produs
CL2154

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare