Categorii

Placă de evaluare, codec stereo DA7218 putere ultra-scăzută

DA7218-EVAL de la Dialog Semiconductor este o placă de evaluare concepută pentru a permite măsurarea și evaluarea dispozitivului DA7218.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
2.180,29 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2148
Adaugă la favorite0
Descriere
DA7218-EVAL de la Dialog Semiconductor este o placă de evaluare concepută pentru a permite măsurarea și evaluarea dispozitivului DA7218. DA7218 este un codec stereo cu putere foarte scăzută, cu driver de căști cu capăt unic. Placa se conectează la placa IO digitală pentru control USB și pentru intrare / ieșire audio digitală prin intermediul interfeței audio digitale. Toate funcționalitățile codec audio analogice sunt cuprinse în tabloul de evaluare DA7218 (EVB). EVB este livrat cu un stick de memorie USB care conține diverse documente și o GUI pentru a permite utilizatorului să controleze DA7218. GUI se numește SmartCanvas. Utilizează o interfață grafică simplă care permite controlul DA7218 printr-un port USB al unui computer. Această placă are o serie de legături jumper pentru a permite utilizatorului să modifice configurația sistemului și să le permită să facă măsurători adecvate, deși, în realitate, puține legături de pontaj trebuie modificate pentru operațiunile standard ale dispozitivului.

Aplicații

Audio

:
Dialog Semiconductor
:
DA7218
:
Audio
:
CODEC audio stereo
:
Placă de evaluare DA7218
Detalii produs
CL2148

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare