Categorii

Placă click pentru calitatea aerului MIKROE-1630

Click pentru calitatea aerului  este o soluție simplă pentru adăugarea unui senzor de înaltă sensibilitate pentru detectarea unei varietăți de gaze care afectează calitatea aerului în case și birouri. 
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
137,16 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2594
Adaugă la favorite0
Descriere
Click pentru calitatea aerului  este o soluție simplă pentru adăugarea unui senzor de înaltă sensibilitate pentru detectarea unei varietăți de gaze care afectează calitatea aerului în case și birouri. Placa are un senzor MQ-135, un potențiometru de calibrare, o priză gazdă mikroBUS, două jumpers și un indicator LED de putere. Placa click pentru calitatea aerului comunică cu placa țintă prin intermediul liniei mikroBUS AN (OUT). Este proiectată pentru a utiliza doar o sursă de alimentare de 5V.
:
Placile de dezvoltare MCU
:
Placă click pentru calitatea aerului
Detalii produs
CL2594

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare