Categorii

Placă de dezvoltare cu senzor de lumină ambientală (ALS)

Placă de dezvoltare este ușor de utilizat și ajută la reducerea efortului de dezvoltare a produsului și a timpului pentru evaluarea rapidă pentru prototipuri de soluții Iot.
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
80,33 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2151
Adaugă la favorite0
Descriere
Placă de dezvoltare este ușor de utilizat și ajută la reducerea efortului de dezvoltare a produsului și a timpului pentru evaluarea rapidă pentru prototipuri de soluții Iot. Oferind flexibilitate de proiectare cu o gamă largă de conectivitate. Opțiuni de detectare, acționare și gestionare a puterii, precum și eficiență energetică.
:
NOA13050
:
Senzor de lumină ambientală
:
Eval Board NOA13050
:
IOT
Detalii produs
CL2151

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare