Categorii

Placă de dezvoltare STM32 Nucleo-144 MCU

Plăcile STM32 Nucleo-144 oferă utilizatorilor o modalitate accesibilă și flexibilă de a încerca noi concepte și de a construi prototipuri cu microcontrolerul STM32.
Compatibil Arduino
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
159,94 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1848
Adaugă la favorite2
Descriere
Plăcile STM32 Nucleo-144 oferă utilizatorilor o modalitate accesibilă și flexibilă de a încerca noi concepte și de a construi prototipuri cu microcontrolerul STM32. Conectorul ST Zio, care este o extensie a lui Arduino Uno V3, oferă acces la mai multe periferice, în timp ce anteturile ST morfo oferă un mijloc ușor de extindere a funcționalității platformei de dezvoltare deschisă Nucleo cu o gamă largă de scuturi specializate. Plăcile STM32 Nucleo-144 nu necesită nicio sondă separată, deoarece integrează debuggerul / programatorul ST-LINK / V2-1. Plăcile STM32 Nucleo-144 sunt livrate cu biblioteci complete de software gratuit STM32 și exemple disponibile cu pachetul STM32Cube. 
  • Microcontroler STM32 în pachetul LQFP144
  • 3 LED-uri de utilizator
  • 2 butoane: USER și RESET
  • USB cu Micro-AB
  • ST Zio, inclusiv conectori morfo Arduino Uno V3 și ST
  • Debugger-ul / programatorul de bord ST-LINK / V2-1 
:
STMicroelectronics
:
32bit
:
STM32F4
:
BRAŢ
:
Cortex-M4
:
STM32F412
:
Eval Board STM32F412
:
STM32 MCU Eval Tools
Detalii produs
CL1848

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare