Categorii

Placă evaluare DM182026

DM182026 de la Microchip este o placă de evaluare MPLAB (R) Xpress PIC18F46K42 (placă EV).
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
131,59 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2624
Adaugă la favorite0
Descriere
DM182026 de la Microchip este o placă de evaluare MPLAB (R) Xpress PIC18F46K42 (placă EV). Este conceput cu un singur obiectiv pentru a ajuta ideile utilizatorilor să ducă cea mai scurtă călătorie de la imaginație la realitate. Aceasta oferă o integrare perfectă cu lanțul de instrumente software, inclusiv IDE bazat pe cloud MPLAB Xpress. MPLAB Xpress este un mediu de dezvoltare online care conține cele mai populare caracteristici ale câștigătorului nostru premiu MPLAB X IDE. Această aplicație simplificată și distilată este o reproducere fidelă a programului nostru bazat pe desktop, care permite utilizatorilor să treacă cu ușurință între cele două medii. Programarea plăcii EV este rapidă și ușoară. Este integrat cu un program unic de drag-and-drop pentru compatibilitate cu aproape orice PC, laptop sau tabletă conectate la USB. Se conectează la computer ca unitate USB Flash, nu este nevoie de drivere.
  • Procesor de aplicație MCU PIC18F47K42 la bord
  • Amprenta compactă oferă flexibilitate în faza de prototipare
:
Microchip
:
8bit
:
PIC18FxxK42
:
PIC
:
PIC18
:
PIC18F47K42
:
Placă de evaluare MPLAB Xpress PIC18F47K40
Detalii produs
CL2624

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare