Categorii

Breadboard 830 puncte MB102

Breadboard-ul este folosit în general pentru realizarea rapida a montajelor fară a fi nevoie de lipirea firelor, pentru testarea proiectelor.

In funcție de lot, produsul poate veni cu sau fara ambalaj!

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
10,29 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL01
Adaugă la favorite48
Descriere

Breadboard-ul este folosit în general pentru realizarea rapida a montajelor fară a fi nevoie de lipirea firelor, pentru testarea proiectelor. Piesele se pot conecta prin fire de tip tata-tata, mama-mama sau direct în găurile din placa breadboard . Fiecare pin se poate conecta se poate conecta prin cele 4 găuri așezate perpendicular pe circuit. Două magistrale amplasate în lateral, se folosesc în mod normal pentru alimentare, placa având în total, 2 alimentări independente.
Caracteristici tehnice:

  • Dimensiuni: 16.5 x 5.5 x 0.85cm
  • Număr de puncte: 830
  • Diametru fire necesare: 0.8mm

Cum se folosește un Breadboard


Detalii produs
CL01

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China
Tip accesoriu
Breadboard
Greutate
110.000000

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare