Categorii

Placă de dezvoltare EVAL-ADXL375Z

EVAL-ADXL375Z este o placă de dezvoltare simplă care permite evaluarea rapidă a performanței accelerometrului digital cu trei axe ADXL375 mic, subțire, care asigură un consum redus de energie și o măsurare de înaltă rezoluție până la 1200g. 
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
239,12 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL2626
Adaugă la favorite0
Descriere
EVAL-ADXL375Z este o placă de dezvoltare simplă care permite evaluarea rapidă a performanței accelerometrului digital cu trei axe ADXL375 mic, subțire, care asigură un consum redus de energie și o măsurare de înaltă rezoluție până la 1200g. Datele de ieșire digitală sunt formatate ca 16 biți, două date complementare. Un sistem integrat de gestionare a memoriei cu un nivel de 32 de niveluri întâi de intrare, primul ieșire (FIFO) poate fi utilizat pentru a stoca date pentru a minimiza activitatea procesorului gazdă și a reduce consumul total de energie al sistemului. Modurile de putere redusă permit gestionarea inteligentă a puterii bazate pe mișcare, cu detectarea pragului și măsurarea activă a accelerației la o disipare de putere extrem de scăzută.
  • Consumul de energie se scalează automat cu lățimea de bandă
  • Bufferul FIFO încorporat, la nivel de 32, minimizează încărcarea procesorului
  • Detectarea evenimentelor de șoc
  • Monitorizarea activității / inactivității
  • Lățime de bandă de până la 1 KHz, lățime de bandă selectabilă prin comandă în serie
  • Tensiunea de alimentare este cuprinsă între 2.0V și 3.6V
  • Interfețe digitale SPI (3 sau 4 fire) și I2C
  • Supraviețuire de șoc 1000g
  • Tensiunea I / O variază de la 1,7V la Vs

Aplicaț ii

Detectare și instrumentare

Nota de subsol

EVAL-ADXL375Z nu este protejat cu polaritatea inversă. Inversarea alimentării VS sau VDD I / O și a pinilor GND poate provoca pagube ADXL375.
:
Senzor
:
Dispozitive analogice
:
ADXL375
:
Accelerometru - Axa cu trei axe
:
Eval Board ADXL375
:
Seria ADXL375
Detalii produs
CL2626

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare