Categorii

Placa dezvoltare Arduino Pro Mini 5V/16M

Această placă a fost dezvoltată pentru aplicații și instalații în care spațiul este foarte important și proiectele sunt făcute permanente.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
32,97 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL420
Adaugă la favorite11
Descriere

Această placă a fost dezvoltată pentru aplicații și instalații în care spațiul este foarte important și proiectele sunt făcute permanente. Vin, disponibile în variante de 3.3 V și 5 V, alimentate de ATmega328P. Acest model de Arduino Pro Mini vine în varianta de 5V și 16MHz

Arduino Pro Mini este un microcontroler bazat pe ATmega328P. Dispune de 14 pini digitali de intrare / ieșire (dintre care 6 pot fi utilizați ca ieșiri PWM), 6 intrări analogice, un rezonator de bord, un buton de resetare și găuri pentru montarea cu pinilor tată. O baretă cu șase pini poate fi conectată la un cablu FTDI sau la o placă pentru a furniza o comunicație de tip USB.

 

Caracteristici tehnice:

  • Microcontroller: ATmega328P
  • Tensiune de alimentare: 5V
  • Pini digitali: 14
  • Pini analogici: 8
  • Memorie flash: 32KB
  • Frecventa: 16MHz
  • Dimensiune: 18mm x 33mm x 0.8mm
  • Greutate: <2g

Detalii produs
CL420

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare