Categorii

Placa dezvoltare ATTINY85

Această placă de dezvoltare este bazată pe microcontroller-ul Attiny85, și este similară cu plăcile de dezvoltare Arduino, singura diferență fiind dimensiunea mult mai redusă.  
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
23,35 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL284
Adaugă la favorite34
Descriere

Această placă de dezvoltare este bazată pe microcontroller-ul Attiny85, și este similară cu plăcile de dezvoltare Arduino, singura diferență fiind dimensiunea mult mai redusă.  Păstrează de asemenea posibilitatea de a adăuga plăci de expansiune în funcție de necesitățile proiectelor dumneavoastră, și folosește același limbaj de programare Arduino IDE.

Se poate alimenta fie direct prin slotul USB 5v, ori folosind o sursă externă de alimentare cu o tensiune cuprinsă între 7 - 35v ( recomandat fiind 12v sau mai puțin ) conectată la pinii dedicați.

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune alimentare: 5v (prin slotul USB) sau 7-35v (folosind o sursă externă)
  • Suport pentru Arduino IDE 1.0+ (OSX/Win/Linux)
  • Regulator 500ma 5V
  • Pini I/O: 6
  • Memorie Flash: 8KB
  • Interfață: I2C / SPI

Detalii produs
CL284

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China
Greutate
0.000000
10_FEATURE_Zona Amplasare
-
-
-

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare