Datorită măsurilor de precauție privind prevenirea răspândirii virusului COVID-19 Coronavirus, activitatea din depozitul nostru este redusă considerabil, iar coletele pot avea întârzieri de 3-4 zile față de timpul de livrare obișnuit.

Imprimante 3D

Kit-uri complete de imprimante 3D și accesorii pentru acestea. Imprimantele 3D se adresează tuturor pasionaților de tehnologie și reprezintă un mod accesibil de a intra în lumea componentelor printate 3D.

Noua tehnologie de imprimante 3D și-a făcut încet loc în toate magazinele online de specialitate fiind o piesă tehnologică avansată care poate ușura munca din orice domeniu dacă este folosită într-un mod adecvat.

Avantajele unei imprimante 3D sunt numeroase, iar acestea încep de la reducerea costurilor. O imprimantă 3D te va scăpa de procese costisitoare de șlefuire, matrițare, manevrare a uneltelor, în același timp fiind și foarte eficientă din punct de vedere al timpului investit.

Construcția anumitor piese sau componene complexe va deveni ușoară cu ajutorul unei imprimante 3D. Acestea fiind capabile de construirea unor astfel de piese într-un mod secvențial, lucru care nu ar putea fi posibil prin procedee tradiționale. Un alt aspect important al unei imprimante 3D este modul în care puteți crea modele complexe. Cu ajutorul unei astfel de imprimante îți poți împărți proiectul piese sau componente mai mici pe care ulterior să le îmbini împreună. Gradul de complexitate, indiferent de anvergură, este redus la doar câteva ore de așteptare.

Citește mai mult

21 Articol(e)

per pagina

21 Articol(e)

per pagina