Categorii

Mecanism EndStop pentru imprimante RepRap

Endstop mecanic ce este destinat imprimantelor 3D sau mașinilor CNC, este susținut de electronice RepRap, RAMPS 1.4 și alte plăci RepRap populare. 

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
7,50 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL791
Adaugă la favorite1
Descriere

Endstop mecanic ce este destinat imprimantelor 3D sau mașinilor CNC, este susținut de electronice RepRap, RAMPS 1.4 și alte plăci RepRap populare. Terminalul mecanic utilizează un comutator pentru a detecta când este activat. Comutatorul este conectat astfel încât atunci când este activat, se trage semnalul la LOW. Există, de asemenea, un LED pe placa care se va aprinde când comutatorul este activat. Utilizează un set standard de 4 pini și acceptă un cablu standard conectiv audio CD-ROM de tip vechi.

Descrierea conexiuni:

  • Roșu 5 VCC
  • Negru GND
  • Verde SIGNAL

 

Caracteristici tehnice:

  • Tip: Comutator
  • Lungimea cablului: 70 cm
  • Dimensiune: 32 x 10 mm
  • Compatibil cu controlorii de imprimantă 3D RAMPS 1.4, CNC și alte tipuri de imprimante
Detalii produs
CL791

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare