Categorii

Rulment mini F623ZZ

Rulmenți din aluminiu cu bile cu flanșă sunt structuri simple și ușor de folosit. Sunt cei mai răspândiți rulmenți de aplicare, utilizate în principal pentru a susține sarcina radială.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
3,80 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL781
Adaugă la favorite0
Descriere

Rulmenți din aluminiu cu bile cu flanșă sunt structuri simple și ușor de folosit. Sunt cei mai răspândiți rulmenți de aplicare, utilizate în principal pentru a susține sarcina radială. Acest tip de rulment cu coeficient de frecare redus, zgomot redus, limită de viteză mare, nu suportă lovituri și nu este potrivit pentru o sarcină grea.

Caracteristici tehnice:

  • Dimensiune: 3mm x 10mm x 4mm
  • Potrivit pentru: Imprimanta 3D
  • Model: F623ZZ
Detalii produs
CL781

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare