Categorii

Modul releu cu senzor termic

Acest modul este potrivit pentru aplicații care necesită detectarea temperaturii în mediul înconjurător, cum ar fi detectarea temperaturii ambientale și senzorul de control al temperaturii.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
24,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL449
Adaugă la favorite0
Descriere

Acest modul este potrivit pentru aplicații care necesită detectarea temperaturii în mediul înconjurător, cum ar fi detectarea temperaturii ambientale și senzorul de control al temperaturii. Pragul de detectare a temperaturii este reglabil prin potențiometru.

Folosește cipul de comparație LM393 care oferă semnale digitale curate și stabile având capacitate de conducere de 15 mA. Ieșirea DO poate fi conectată direct la microcontroler, care oferă o ieșire ridicată sau scăzută, pentru a determina modificările de temperatură în mediul înconjurător. Ieșirea DO poate conduce direct un modul releu cu comutator termostat pentru a controla temperatura de funcționare a echipamentului asociat, cum ar fi ventilatorul de răcire.

Caracteristici tehnice:

  • Comparator de tensiune LM393
  • Găuri fixe pentru șuruburi
  • Prag reglabil prin potențiometru
  • Tensiune de operare: 3.3 V până la 5 V
  • Curent de ieșire: 15 mA
  • Indicatoare LED: Roșu și Verde
  • Dimensiune: 50mm x 26 mm x 19mm
Detalii produs
CL449

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare