Categorii

Modul RS232 către TTL

Modulul de conversie a semnalului RS232 la TTL 3.3V este un modul profesional pentru proiecte care necesită interfață PC / Laptop RS232 la 3.3V logică TTL.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
14,40 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL436
Adaugă la favorite0
Descriere

Modulul de conversie a semnalului RS232 la TTL 3.3V este un modul profesional pentru proiecte care necesită interfață PC / Laptop RS232 la 3.3V logică TTL. Acest modul convertește semnalele între nivelele de tensiune RS232 și nivelele de tensiune TTL de 3.3V. Este bidirecțională, unde semnalele TTL sunt convertite la niveluri RS232, iar nivelurile RS232 sunt convertite la niveluri de TTL de 3.3V. Este ideal pentru utilizarea în PC-uri, proiecte pe bază de microcontrolere, robotică sau în scopuri experimentale și educaționale.

 

Caracteristici tehnice:

  • Funcționează pe PC-uri și Laptopuri
  • Dispozitivul montat acceptă până la 235 kbps
  • Tensiunea de lucru: 3.3V-5.5V
  • Cip de control: MAX3232
  • Curent de funcționare: 6mA
  • Interfață: TXD, RXD, GND, VCC
  • Greutate: 0,13g
  • Dimensiune: 3.30cm x 3.20cm x 1.60cm

Detalii produs
CL436

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare