Categorii

Kit de evaluare ATWINC3400 Xplained PRO

ATWINC3400-XPRO de la Microchip este un kit de evaluare PRO WINC3400 Xplained.
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
264,61 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2071
Adaugă la favorite0
Descriere
ATWINC3400-XPRO de la Microchip este un kit de evaluare PRO WINC3400 Xplained. Este o platformă hardware pentru a evalua modulul WINC3400-MR210CA. WINC3400 este un IEEE \ u00ae 802.11 b / g / n RF / bază de bandă / controler de legătură MAC cu modul integrat Bluetooth  4.0 cu energie redusă. Este suplimentul ideal la soluțiile MCU existente care aduc funcțiile de rețea Wi-Fi și BLE prin SPI la interfața Wi-Fi. WINC3400 se conectează la orice PIC sau SAM MCU cu cerințe minime de resurse. Cel mai avansat mod WINC3400 este un singur flux 1x1 Modul 802.11n oferind până la 72 Mbps PHY. WINC3400 dispune de amplificator de putere complet integrat, LNA, întrerupător și gestionarea puterii. De asemenea, dispune de un microcontroller on-chip și de memorie flash integrată pentru software-ul de sistem cu mecanism de coexistență încorporat pentru funcționalitate simultană Wi-Fi & BLE. Singura sursă externă de ceas necesară pentru WINC3400 este un cristal sau un oscilator de mare viteză care funcționează la 26 MHz.
  • Debug anteturi I2C și UART
  • Antetul măsurării curente
  • Opțional boot flash SPI
  • Autentificare opțională crypto
  • Sistem de identificare hardware extensie Xplained Pro
:
Conectivitate wireless
:
Microchip
:
ATWINC3400
:
Bluetooth și WiFi
:
Kit de evaluare ATWINC3400
Detalii produs
CL2071

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare