Modul PL2303 USB-TTL

Modulul TTL bazat pe modulul USB to RS232 oferă cea mai bună și convenabilă modalitate de conectare a dispozitivelor TTL RS232 sau a plăcii de dezvoltare la PC prin intermediul portului USB.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
9,50 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL103
Adaugă la favorite1
Descriere
Modulul TTL bazat pe modulul USB to RS232 oferă cea mai bună și convenabilă modalitate de conectare a dispozitivelor TTL RS232 sau a plăcii de dezvoltare la PC prin intermediul portului USB. Dacă aveți nevoie să convertiți protocolul de comunicație USB la cel serial, acest modul este ceea ce vă trebuie. Poate fi folosit la o varietate foarte mare de dispozitive și facilitează comunicarea între microcontrolere și diferite dispozitive ce folosesc interfața USB.
Caracteristici tehnice:
  • Poate fi folosit atat la 5V cat si 3.3V
  • Dimensiuni: 16.5 x 10.0 x 51.4 mm

Detalii produs
CL103

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare