Categorii

Modul Mini Amplificator Clasa D Stereo PAM8403 de 3 W

Modulul PAM8403 este o placă de amplificare a puterii de dimensiuni mici, care poate funcționa și pe sursa de alimentare USB. Este un instrument excelent pentru pasionații ce doresc să construiască un mic amplificator.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
3,50 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL648
Adaugă la favorite3
Descriere

Modulul PAM8403 este o placă de amplificare a puterii de dimensiuni mici, care poate funcționa și pe sursa de alimentare USB. Este un instrument excelent pentru pasionații ce doresc să construiască un mic amplificator. Are o bună suprimare a zgomotului când sunetul de intrare este prin intermediul unui fir ecranat. Când lucrați cu o sursă de alimentare de 5 V, puteți să conectași direct difuzoare mici de 4 Ω / 8 Ω cu o putere mare de ieșire și o calitate bună a sunetului.

Acest tip de amplificator de clasă D fără filtru LC este unic. Se realizează prin cablaj dublu. Designul super mini este un avantaj suplimentar, deoarece se poate potrivi cu ușurință într-o varietate de produse digitale, cum ar fi panouri LCD TV, difuzoare vechi, difuzoare mobile portabile etc. Cu același număr de componente externe, eficiența PAM8403 este mult mai bună decât cea de clasă AB. Poate prelungi durata de viață a bateriei, ceea ce o face potrivită pentru aplicații portabile.

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune de operare: 2.5V - 5.5V
  • Difuzor: 4Ohm ~ 8Ohm (recomandat: 4Ohm)
  • Puterea difuzoarelor: 2W ~ 8W
  • Dimensiune: 21 x 18 x 3.4 mm
  • Greutate: 1gr

 

Detalii produs
CL648

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare