Categorii

Tranzistor NPN 2n2222 TO92

Tranzistorul este o componentă electronică a cărei rezistenţă electrică poate fi controlată cu ajutorul unui semnal electric numit semnal de comandă.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
1,12 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL628
Adaugă la favorite16
Descriere

Tranzistorul este o componentă electronică a cărei rezistenţă electrică poate fi controlată cu ajutorul unui semnal electric numit semnal de comandă. Tranzistorul ne permite să controlăm un curent electric mare cu ajutorul unei cantităţi mici de energie electrică. Din acest motiv, una din principalele aplicaţii ale sale este cea de amplificator.

Tranzistorul NPN de joncțiune bipolară obișnuit, este folosit pentru aplicații de amplificare sau comutare cu putere redusă. 2N2222 este considerat un tranzistor foarte comun și este folosit ca un exemplar al unui tranzistor NPN.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Emițător colector Tensiune: 40V
  • Tip de frecvență: 300MHz
  • Puterea de disipare: 625mW
  • Curent colector: 600mA
  • Temperatura de funcționare: -55 ° C ~ 150 ° C

 

Detalii produs
CL628

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China
Greutate
1.000000
10_FEATURE_Zona Amplasare
X8 - 1

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare