Categorii

Modul detectare picaturi

Modulul cu senzorul de ploaie este folosit pentru a detecta dacă și cât de mult plouă, pentru a da un semnal și a demara o acțiune.

Arduino Original
Expediere în 24h
Zona Import: China
18,00 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL355
Adaugă la favorite4
Descriere

Modulul cu senzorul de ploaie este folosit pentru a detecta dacă și cât de mult plouă, pentru a da un semnal și a demara o acțiune. Există mai multe motive pentru care senzorul de ploaie este folosit. În caz de precipitații, poate da un impuls la un aparat (pompă) care determină oprirea irigării; poate da un impuls pentru închiderea unei uși sau a unui geam, etc.

Senzorul se activează atunci când apa atinge circuitul de pe placă.

Placa de senzori acționează ca un rezistor variabil care se va schimba de la 100k ohmi când este umed și la 2M ohmi atunci când este uscat. Pe scurt, cu cât este mai udă placa cu atât semnalul este mai mare.Caracteristici tehnice:

  • Dimensiune Placă: 5.5 cm x 4.0 cm
  • Dimensiune Modul: 3.2cm x 1.4cm
  • Anti-oxidare și Anti-Conductivitate pentru o îndelungare utilizare
  • Funcționează la 5V
  • Greutate: 0.28 oz (8 g)

 

Detalii produs
CL355

Fișă produs

Compatibilitate
Arduino Original
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare