Categorii

Placă expansiune cu joystick și butoane

Placa de expansiune dispune de un joystick de PS2, precum și patru butoane rotunde și 2 butoane mici.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
33,50 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL182
Adaugă la favorite0
Descriere

Descriere:

Placa de expansiune dispune de un joystick de PS2, precum și patru butoane rotunde și 2 butoane mici. Comutatoarele de pe placă pot comuta între 3.3V și 5V. Este compatibil cu plăci de dezvoltare Arduino 2009 , UNO, mega 1280, mega 2560.

Butoanele sunt conectate la pinii digitali Arduino 2-6; pinul corespunzător va fi LOW când se apasă un anumit buton. Mișcarea axei joystick-ului va produce o tensiune analogică proporțională pe pinul analogic 0, în timp ce mișcarea Joystick-Axis va produce un semnal analogic pe pinul analogic 1.

Caracteristici tehnice:

  • Interfață: I2C pentru a comunica cu Arduino
  • 4 butoane
  • 1 joystick


Detalii produs
CL182

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare