Categorii

Modul releu 1 canal

Modulul cu 1 releu este util în cazul proiectelor realizate cu plăci de dezvoltare Arduino, pentru controlul a mai multe aparate ce funcționează la tensiune înaltă.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
6,88 RON (inclusiv TVA) 8,25 RON Prețul tăiat reprezintă cel mai mic preț întreg din ultimele 30 zile.
Cod produs:
CL09
Adaugă la favorite16
Descriere

Modulul cu 1 releu este util în cazul proiectelor realizate cu plăci de dezvoltare Arduino, pentru controlul a mai multe aparate ce funcționează la tensiune înaltă.

Acest modul poate fi utilizat împreună cu o placă de dezvoltare Arduino Uno sau împreună cu orice altă placă de dezvoltare ce dispune de 2 pini digitali și un pin VCC de 5 V. Modulul este foarte util în multe proiecte în care trebuiesc controlate diferite dispozitive ce se alimentează cu o tensiune maximă de 250V AC sau 30V DC.

Un exemplu de utilizare a modulului într-o locuință, este controlarea instalației de iluminare într-o locuință, sau a unui aparat electrocasnic.

Caracteristici tehnice:

  • Sarcina maxima: AC 250V/10A, DC 30V/10A
  • Trigger current: 5mA
  • Tensiune de operare: 5V
  • Dimensiuni: 50 x 26 x 18.5mm
  • 4 gauri montaj cu diametrul de 3.1mm

Detalii produs
CL09

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China
Greutate
27.000000

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare