Categorii

Placa de dezvoltare XMC4500 Relax Kit-V1

XMC4500 Relax Kit-V1 este conceput pentru a evalua capabilitățile microcontrolerului XMC4500 extinzand setul de caracteristici cu o opțiune de comunicare activată Ethernet, de exemplu pentru a rula un server web încorporat.
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
300,24 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1914
Adaugă la favorite0
Descriere
XMC4500 Relax Kit-V1 este conceput pentru a evalua capabilitățile microcontrolerului XMC4500 extinzand setul de caracteristici cu o opțiune de comunicare activată Ethernet, de exemplu pentru a rula un server web încorporat. Utilizatorul își poate stoca propriile pagini web HTML pe un card microSD sau poate controla XMC4500 prin intermediul browserului de pe computerul utilizatorului. Trebuie să fie alimentat de o sursă externă de curent continuu de 5 V conectată la oricare dintre mufele Micro USB (X3, X100). În afara casetei, cu aplicația de server web preprogramată și debuggerul de bord în funcțiune, XMC4500 Relax Kit-V1 atrage de obicei aproximativ 250mA. Dacă placa este alimentată printr-un conector USB, nu este recomandat să aplicați o sursă de alimentare suplimentară de 5 V la unul dintre pinii de putere 5V (VDD5) pe anteturile pinului X1 sau X2, deoarece nu există protecție împotriva curentului invers .
  • Microcontroler XMC4500 într-un pachet LQFP100
  • Debugger USB la bord realizat cu un al doilea XMC4500 pentru debug serial
  • Două anteturi de 40 de pini X1 și X2
  • Generare de alimentare la bord pentru alimentarea cu microcontroler XMC45000 și IC de depanare
  • 2 butoane utilizator și 2 leduri utilizator
  • Mufă USB
  • Slot pentru carduri microSD
  • ESD și protecție de curent invers
:
Infineon
:
32bit
:
XMC4000
:
BRAŢ
:
Cortex-M4F
:
XMC4500
:
Eval Board XMC4500
Detalii produs
CL1914

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare