Categorii

Placa de dezvoltare DLPNIRNANOEVM

DLPNIRNANOEVM este un placă de dezvoltare DLP NIRscan Nano fiind o implementare a proiectării de referință DLP de generație următoare pentru a permite cicluri de dezvoltare mai rapide pentru aplicațiile de spectrometru mobil. DLP NIRscan Nano este un modul de evaluare compact cu baterie (EVM) pentru soluții portabile în apropierea infraroșilor. 
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 9 zile
Zona Import: Europa
6.852,62 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2659
Adaugă la favorite0
Descriere
DLPNIRNANOEVM este un placă de dezvoltare DLP NIRscan Nano fiind o implementare a proiectării de referință DLP de generație următoare pentru a permite cicluri de dezvoltare mai rapide pentru aplicațiile de spectrometru mobil. DLP NIRscan Nano este un modul de evaluare compact cu baterie (EVM) pentru soluții portabile în apropierea infraroșilor. Dispunând de dispozitivul de micro-oglindă digitală DLP2010NIR (DMD), NIRscan Nano acceptă Bluetooth cu energie redusă pentru a permite măsurători mobile de laborator pentru spectrometre portabile. EVM încorporează DLP2010NIR DMD, un detector de difracție și un singur element pentru a înlocui proiectele de detector bazate pe linii scumpe InGaAs. Cu procesorul său TI Tiva TM4C1297NCZAD, bazele de date din cloud pot fi utilizate prin intermediul rețelelor celulare pentru analize echivalente în laborator în timp real, care permit analiza alimentelor sau a pielii și soluții de monitorizare a sănătății purtabile. Dezvoltatorii își pot crea, de asemenea, propriile colectări și analize de date prin aplicații inovatoare pentru iOS și Android.
  • 854 x 480 pixeli dimensiune tablou de oglinzi micro și 5,45m microglobă pixelă
  • 1170 unghiul de înclinare a oglinzii micro și lungimea de undă EVM de la 900 la 1700nm
  • Rezoluție spectrală 10nm 0EVM0 și 6000: 1 raport semnal EVM la zgomot (cap reflector)
  • Viteza maximă de scanare 2.88KHz EVM
  • CC2564MODN Modul Bluetooth cu energie redusă pentru conectivitate Bluetooth 4.0
  • Modul de iluminare reflectorizant cu două lămpi infraroșii integrate
  • Placă de microcontroler, placă de control DLP, placă de detectare și placă DMD
  • Detector InGaA de un singur pixel InGaAs nu este răcit
  • Lentile de colimare, filtru de undă lungă de 885 nm, grătar reflectorizant și lentile de focalizare

Aplicații

Proiectare și dezvoltare încorporată

Cuprins

Spectrometru optic motor cu DLP2010NIR DMD, un singur element extins InGaAs detector, electronică Driver cu DLPC150 DMD controller și procesor Tiva TM4C1297NCZAD, modul reflectorizant de eșantionare cu 2 lămpi de tungsten.

:
Sensing - Image, Light
:
Texas Instruments
:
TM4C1297, DLP2010NIR
:
Prelucrare digitală a luminii (DLP)
:
Eval Board DLP2010NIR
:
DLP NIRscan
Detalii produs
CL2659

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
9
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare