Categorii

Placa de dezvoltare TUL PYNQ-Z2

Placa TUL PYNQ-Z2, bazată pe Xilinx Zynq SoC este proiectată pentru programul universitar Xilinx pentru a sprijini cadrul PYNQ (Python Productivity for Zynq) și dezvoltarea sistemelor încorporate.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
1.340,54 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1943
Adaugă la favorite0
Descriere
Placa TUL PYNQ-Z2, bazată pe Xilinx Zynq SoC este proiectată pentru programul universitar Xilinx pentru a sprijini cadrul PYNQ (Python Productivity for Zynq) și dezvoltarea sistemelor încorporate. PYNQ este un proiect open-source de la Xilinx care facilitează proiectarea sistemelor încorporate cu Xilinx Zynq Systems pe Chips (SoCs). Folosind limbajul și bibliotecile Python, proiectanții pot exploata avantajele logicii și microprocesoarelor programabile din Zynq pentru a construi sisteme încorporate mai capabile și mai interesante.
:
Xilinx
:
32bit
:
Zynq-7000
:
BRAŢ
:
Cortex-A9
:
XC7Z020-1CLG400C
:
PYNQ-Z2 Kit avansat XC7Z020-1CLG400C
Detalii produs
CL1943

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare