Categorii

Placa de dezvoltare Kinetis KL3

FRDM-KL46Z este un kit de dezvoltare foarte scăzut construit pe procesorul ARM Cortex-M0 +care are o frecvență maximă de funcționare de 48MHz, 256KB de flash, 32KB RAM, un controler USB cu viteză completă, controler LCD segment și o mulțime de periferice analogice și digitale.

Compatibil Arduino
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
234,98 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1863
Adaugă la favorite0
Descriere
FRDM-KL46Z este un kit de dezvoltare foarte scăzut construit pe procesorul ARM Cortex-M0 +. Dispozitivul MKL46Z256VLL4 are o frecvență maximă de funcționare de 48MHz, 256KB de flash, 32KB RAM, un controler USB cu viteză completă, controler LCD segment și o mulțime de periferice analogice și digitale. Acest kit este un set de instrumente software și hardware pentru evaluare și dezvoltare. FRDM-KL46Z poate fi utilizat pentru a evalua dispozitivele seria KL46, KL36, KL26 și KL16 Kinetis L. Hardware-ul FRDM-KL46Z este compatibil cu aspectul pinului Arduino R3, oferind o gamă largă de opțiuni ale plăcii de expansiune. Interfețele de la bord includ un LCD cu 4 cifre, un accelerometru digital pe 3 axe, magnetometru și senzor de lumină ambientală. Această placă este dotată cu adaptorul serial și de debug încorporat standard deschis cunoscut sub numele de OpenSDA. Acest circuit oferă multe opțiuni pentru comunicații seriale, programare flash și depanare control.
  • Interfață USB cu dublu rol cu conector USB mini B
  • Accelerometru MMA8451Q
  • MAG3110 este un senzor magnetic digital 3D cu putere redusă
  • Două LED-uri pentru utilizator
  • Două butoane apăsate de utilizator
  • Opțiuni de alimentare flexibile, cum ar fi USB sau baterii .
  • Acces facil la conectori compatibili Arduino R3
  • Compatibilitate Arduino R3
:
NXP
:
32bit
:
Kinetis - KL4
:
BRAŢ
:
Cortex-M0 +
:
KL46Z
:
Placa Dev KL46Z
Detalii produs
CL1863

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare