Categorii

Placa de dezvoltare TMC8670

Placa de dezvoltare TMC4670-EVAL conduce până la 10A de curent și este tolerant la tensiuni de alimentare de până la 70V utilizând driverele cu jumătate de punte și MOSFET-uri discrete, precum și conectori standard pentru alimentare și conectarea motorului.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.380,82 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2686
Adaugă la favorite0
Descriere
Placa de dezvoltare TMC4670-EVAL conduce până la 10A de curent și este tolerant la tensiuni de alimentare de până la 70V utilizând driverele cu jumătate de punte și MOSFET-uri discrete, precum și conectori standard pentru alimentare și conectarea motorului. Măsurarea curentului este implementată de amplificatorii de șunturi in linie. 4 jumătăți independente cu șofer de poartă și curent de fază până la 10A RMS pentru conducerea unui motor pas cu 2 faze sau a unui BLDC trifazat sau a unui motor DC monofazat. Potrivit pentru utilizare în automatizare de laborator, fabricație, manipulare semiconductor, robotică, automatizare din fabrică, testare și măsurare, știința vieții, biotehnologie, manipulare lichide.
  • Alimentare 5V pentru șoferi de poartă și amplificatoare de șunturi
  • Amplificatoare de șoc cu faza de 2 faze și una pentru șunt de jos cu interval de măsurare +/- 10A
:
Motor cu perie continuă, motor fără perie cu curent continuu, motor cu pas
:
TRINAMIC
:
Managementul energiei - Control motor
:
Eval Board TMC-UPS-10A70V-EVAL
Detalii produs
CL2686

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare