Categorii

Placă de dezvoltare ARTIKTM530

Modulul Samsung ARTIKTM530 este un integrat System-in-Module care combină un ARM Cortex Cortex-A9 si memorii DRAM și Flash ambalate; un element securizat; și o gamă largă de opțiuni de comunicare wireless, cum ar fi 802.11a / b / g / n, Bluetooth® 4.2 (BLE + Classic) și 802.15.4 pentru ZigBee® / Thread; totul într-o singură placă de 49x36mm.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.108,63 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2679
Adaugă la favorite0
Descriere
Placa de dezvoltare Samsung ARTIKTM530 este un integrat System-in-Module care combină un ARM Cortex Cortex-A9 si memorii DRAM și Flash ambalate; un element securizat; și o gamă largă de opțiuni de comunicare wireless, cum ar fi 802.11a / b / g / n, Bluetooth® 4.2 (BLE + Classic) și 802.15.4 pentru ZigBee® / Thread; totul într-o singură placă de 49x36mm. Multe interfețe standard de control digital acceptă senzori externi și periferice cu performanțe mai mari pentru a extinde capacitățile modulului . Prin combinația de Wi-Fi, Bluetooth® și ZigBee sau Thread modulul ARTIK 530 este alegerea perfectă pentru dispozitivele de automatizare casnică și hub-uri de acasă, sprijinind în același timp o capacitate bogată de UI / UX pentru cerințele camerei și afișajului. Includerea unui element securizat bazat pe hardware asigură securitate end-to-end.
:
Conectivitate wireless
:
Samsung Artik
:
Wi- Fi, Bluetooth, ZigBee, thread
:
Modul ARTIK 530 Montat pe placa Dev, Placă de desfacere a interfeței plug-on, 2 x Antene de comunicații fără fir
Detalii produs
CL2679

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare